Δήμος Κηφισιάς

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

By  | 

Μια νέα σύνθεση που αποπνέει φθινοπωρινή αύρα στολίζει και πάλι το κέντρο της Κηφισιάς, Λεβίδου και Κολοκοτρώνη.

Η νέα σύνθεση είναι εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή παλέτα των χρωμάτων που αποκτούν τα φύλλα των δέντρων λίγο πριν πέσουν στο έδαφος.

Κόκκινες ναντίνες ξεχωρίζουν ανάμεσα από πράσινους όγκους πυξαριών και γιουνίπερων ενώ χρυσοκίτρινα κάρεξ και αέρινα ροζ πενισέτουμ πλαισιώνουν μια μεταλλική φωτιζόμενη σύνθεση με πλατανόφυλλα που μοιάζουν να αιωρούνται.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αξιοποιώντας τη δυναμική της Ανθοκομικής Εκθεσης Κηφισιάς, θεσμοθέτησε τη δημιουργία των εποχικών συνθέσεων στο κέντρο της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ανθοκομική Εκθεση Δήμου Κηφισιάς», Γιώργος Παπαδόπουλος, υλοποιώντας την εναλλαγή των φυτικών συνθέσεων ανά εποχή του έτους, προσφέρει στους συμπολίτες μας ένα μοναδικά όμορφο σημείο, αλλά και ιδέες σχετικά με τη διαχείριση ενός παρτεριού τόσο από πλευράς σχεδιασμού, όσο και από πλευράς προτάσεων φυτικού υλικού και συνδυασμών.

Δημιουργός της σύνθεσης είναι η αρχιτέκτων τοπίου και υπάλληλος της Ανθοκομικής, Ελίνα Κατσίκα.

Χορηγοί της όμορφης αυτής φθινοπωρινής σύνθεσης, είναι το φυτώριο Gryllis Water Lillies και η BRIGHT ειδικός φωτισμός.

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό της Ανθοκομικής Έκθεσης, στους ηλεκτρολόγους του Δήμου Κηφισιάς καθώς και στους εθελοντές απόφοιτους της ΕΠΑΣ Συγγρού για την συμμετοχή τους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds