ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δράση αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης από το Δήμο Πεντέλης

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης, με σκοπό τη στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας από τους πρόσφατους σεισμούς στην Κρήτη και ειδικότερα στο Αρκαλοχώρι Μινώα Πεδιάδος, διοργανώνει Δράση Αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρες 09:30 – 13:30 στο Πνευματικό Κέντρο στην Πλατεία Νέας Πεντέλης.Υπάρχει ανάγκη για:Τρόφιμα μακράς διάρκειας, Είδη φαγητού μίας χρήσεως, Είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν και στο τηλέφωνο: 2132050004. Η συμβολή όλων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

https://penteli.gov.gr/drasi_allilegiis_gia_tous_seismopatheis_tis_kritis/?fbclid=IwAR0lMlTBldfPt1yoeY8_Q1n4O9mbRegQa38K6hwVH0B0H2KE5rsebDNgRyk

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds