Αστρολογικά νέα

Aστρολογικά νέα

By  | 

Μια νέα εβδομάδα αρχίζει! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, συναντά τη Σελήνη!
Η νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα και ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Η 26.35΄μοίρα των σταθερών, γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Όσοι είστε εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, (ή έχετε προσωπικά σημεία) τότε σας αφορά άμεσα.
Τα σταθερά ζώδια, βάζουν τις βάσεις για όλους τους άλλους. Δίνουν έμφαση σε αξίες, αλλά παράλληλα, κινούν τα νήματα της στρατηγικής. Αυτός ο νέος κύκλος, θα εμφανίσει  …ότι ήδη έχει σχεδιαστεί. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό ορατό, ίσως, …να μην είναι και τόσο  ΄΄κομψός΄΄.
Παρατηρώντας τον χάρτη της νέας Σελήνης, βλέπουμε τη συμμετοχή του 1ου και του 2ου δεκαημέρου (στα σταθερά ζώδια,λόγω Ωροσκόπου – Μc (μεσουράνημα)). Αυτό πρακτικά, σηματοδοτεί το εξής:  Η τάση για αμετακίνητες απόψεις, αλλά και οι περίεργες εμπλοκές ….λόγω ιδιαίτερων πεποιθήσεων, ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις.

Η Συμμετοχή του Algol από την 26,27 του Ταύρου, ανοίγει πολλά θέματα. Στόχο έχουν, να βρουν λύσεις. Η επιμονή της θέσης αυτής, γίνεται ισχυρή …και έχει ως αποτέλεσμα, απαντήσεις & δράσεις που διαφέρουν. Ο τρόπος του, δεν θα είναι χαλαρός αλλά θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. (Ελπίζουμε αυτή η  ενεργειακή κατεύθυνση, να είναι …και να γίνει …μόνο για καλό σκοπό)!
Η νέα Σελήνη στις 19/8, έχει και πάλι επιρροή από τον Ουρανό, …λόγω της θέσης του από τον 10ο οίκο. Ο ωροσκόπος στον Λέοντα, άρα και η δυνατή (προερχόμενη) κίνηση του Ουρανού από τον 7ο οίκο, ξαφνιάζει το κοινωνικό περιβάλλον, με αλλαγές που δεν είχαμε καθόλου υπόψη μας. Παλιές συμφωνίες βγαίνουν στο φως….!
Στις 22/8, ο Ήλιος μεταφέρεται στο ζώδιο της Παρθένου. Τα μεταβλητά ζώδια αποκτούν περισσότερη ενέργεια (από άποψη συνείδησης)  και η Παρθένος βρίσκεται στην 1η γραμμή. Το τι θα ακολουθήσει για τον επόμενο μήνα των γενεθλίων της, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την ανάλυση του χάρτη (που την εκπροσωπεί). Σε γενικές όμως γραμμές, τα θέματα και οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας, θα γίνουν και πάλι σημαντικά. Ο τρόπος ρύθμισης, αποκτά »ειδικό» βάρος …και προσεκτικές μετρήσεις σε κάθε επίπεδο, θα γίνουν …γνωστές.
Πολύ σημαντικό ρόλο, θα παίξει ο πλανήτης Ερμής. Ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, θα δώσει έμφαση στην ανάλυση. Ο στόχος του είναι, να ρυθμίσει κατάλληλα…τα κενά!

Τα ζώδια του Ερμή, Δίδυμος και Παρθένος, θα βάλουν πολλά πράγματα στο τραπέζι, …αναζητώντας  λύσεις, …που στην καλύτερη περίπτωση…θα είναι και ωφέλιμες.
Οι κοινωνικοί πλανήτες Κρόνος και Δίας, αλλά και οι εξωκρόνιοι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας, παραμένουν ανάδρομοι. 

Τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πάρα πολύ. Οι απόψεις θα κινούνται, πάνω σε σενάρια γνωστά. Παράλληλα όμως, ο τομέας ανατροπή, …βρίσκεται προ των θυρών!    

Την Τρίτη, τα ζώδια αναλυτικά!



Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds