ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον ΙΣΑ, την ΠΟΣΕΑ και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι», αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου, για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

By  | 

Γ. Πατούλης: «Απευθύνουμε στους συμπολίτες μας κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτό το πολύτιμο αγαθό»

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον ΙΣΑ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι» διοργανώνουν αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου, δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Η  δράση,  θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 έως τις 14.00 στην Αίθουσα Γυμναστηρίου του 16ου Λυκείου Αθηνών στους Αμπελοκήπους (Πανόρμου 91 και Λαρίσης). 

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Απευθύνουμε στους συμπολίτες μας κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτό το πολύτιμο αγαθό. Ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρηθεί σε κανονικά επίπεδα η προσφορά αίματος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds