ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση: «Αι γενεαί πάσαι… Νικηταράς!!»

By  | 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης »Αι γενεαί πάσαι… Νικηταράς!!» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου. Η Σάρα Τερζή και ο Χρίστος Γεωργίου με τις καθηλωτικές ερμηνείες τους μάγεψαν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Οκτωβρίου στον φιλόξενο χώρο της Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά.

Η παράσταση θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:30 στον ίδιο χώρο.

Λίγα λόγια για το έργο.

Για πρώτη φορά ο ήρωας Νικηταράς, σε θεατρική σκηνή μαζί με την ασθενή κόρη του.   Ακόμα ένα  έργο από τη πένα του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, όπου αυτή την φορά, μας παραδίδει τη ζωή του Νικήτα Σταματελόπουλου  σε μια συγκλονιστική παράσταση. Ένας ήρωας του 1821, που έσπασε τρία σπαθιά στα Δερβενάκια  και που ποτέ του, σε καμία μάχη, δεν καταδέχτηκε να πάρει λάφυρα.  Που φυλακίστηκε άδικα για 2 χρόνια σ ένα σκοτεινό κελί, υπομένοντας άγριους ξυλοδαρμούς και εξευτελισμούς.  

Ένας Έλληνας, που μετά την επανάσταση τυφλώθηκε από τις κακουχίες και το ξύλο και αναγκάστηκε να γίνει ζητιάνος,  για να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του. Που είδε  να βγάζουν  το καλύβι του  σε πλειστηριασμό! Που είδε την κόρη του Σοφία να τρελαίνεται,  επειδή τον αντίκρισε μες στα αίματα.  Ο Νικηταράς!   Ήταν αυτός, που πολέμησε για μια πατρίδα  ελεύθερη,  αλλά ουδείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα, που βρίσκεται ο τάφος του…

Μια σπαραχτική-ανθρώπινη παράσταση, που θα συγκινήσει και τον πιο σκληρό θεατή!!

Πληροφορίες παράστασης:

»Αι γενεαί πάσαι… Νικηταράς!!»

Κάθε Δευτέρα στις 20:30 στην Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν. Κηφισιά, τηλ. 2106251732


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds