Δήμος Κηφισιάς

ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΑΜΩΝ

By  | 

Η αυλαία των Μενανδρείων «έπεσε» στις 27 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αδαμών.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως τα έσοδα των φετινών Μενανδρείων θα διατεθούν για τους πληγέντες συμπολίτες μας των Αδαμών. Το «κουτί» αλληλεγγύης, δράση του Ν.Π.Δ.Δ «Δ.Βικέλας» ήταν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς και η συνεισφορά των δύο μεγάλων χορηγών.
Τα Μενάνδρεια ολοκληρώθηκαν με τη συναυλία της Αναστασίας Νίνου, η οποία ερμήνευσε αξέχαστες μελωδίες της Τζένης Βάνου, Πόλυς Πάνου, Ρίτας Σακελλαρίου, Βίκυς Μοσχολιού, Σωτηρίας Μπέλλου, Μαρινέλλας και Δούκισσας. Μια διαδρομή από τραγούδια που σημάδεψαν μια ολάκερη εποχή και παραμένουν αυθεντικά και αγαπημένα ως σήμερα.
Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της Νέας Ερυθραίας Νικήτας Κόκκαλης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δ.Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε» Αχιλλέας Κουρέπης.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 20 εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ομιλίες στα Μενάνδρεια 2021, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, που άφησαν ικανοποιημένο το σύνολο των θεατών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds