Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των συνεργείων σε όλη την έκταση του Δήμου

By  | 

Συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε όλη την έκταση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα συνεργεία του Δήμου μας συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του. Καθημερινά πραγματοποιούνται εργασίες ευπρεπισμού, αποκατάστασης φθορών και καλλωπισμού. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα για τον Δήμο μας για τον Δήμο που αγαπάμε».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds