Εκτακτη Επικαιρότητα

Επιτόπια επίβλεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση-Συνδρομή της Περιφέρειας με 8 υδροφόρες

By  | 

Γ. Πατούλης: «Παρακολουθούμε στενά  την εξέλιξη της φωτιάς και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συμβάλουμε στο μέγιστο δυνατό, στην αντιμετώπιση της κατάστασης»

20200815 fotia 2

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στην Μεταμόρφωση όπου μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια επίβλεψη στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Ο κ. Πατούλης θέλησε να ενημερωθεί από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής για το αν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους και τα όμορα σπίτια, καθώς και για το πώς εξελίσσεται η επιχείρηση κατάσβεσης η οποία είναι δύσκολη καθώς όπως του επισημάνθηκε, η καύση των πλαστικών θα συνεχιστεί για ώρες η ακόμα και  24ωρα, λόγω της φύσης του υλικού.

Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής τέθηκε σε πλήρη κινητοποίηση. Με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και υπό το  συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, στην περιοχή επιχειρούν 8 υδροφόρες της Περιφέρειας, οι οποίες συνδράμουν την Πυροσβεστική στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης.

Παράλληλα η Περιφέρεια, με αφορμή την εκδήλωση της φωτιάς, εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες προς τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή για την καλύτερη προστασία της υγείας τους.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, ανταποκρίθηκε με το μηχανισμό της, στη διαχείριση της κατάστασης. Παρακολουθούμε στενά  την εξέλιξη της φωτιάς και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συμβάλλουμε στο μέγιστο δυνατό, στην αντιμετώπιση της φωτιάς».

20200815 fotia 3

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds