ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

By  | 

Ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισκέφτηκε το Δήμο Νέας Σμύρνης και είχε συνάντηση τόσο με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Χρηστάκη.

Στην ατζέντα των θεμάτων τους ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση και συνεργασία των δύο δήμων σε θέματα ανακύκλωσης, περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής καθώς και του εορτασμού των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης. Συζητήθηκε, επίσης, η δυνατότητα διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης (του οποίου ο κ. Ιωάννου είναι Διευθύνων Σύμβουλος) και του Πανιωνίου, δύο ιστορικών προσφυγικών ομάδων.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης παραμένει ανοιχτός στην υλοποίηση προτάσεων και συνεργασιών με άλλους Δήμους της χώρας καθώς έτσι αναδεικνύεται η δύναμη της ενότητας και της αλληλεγγύης για το καλό των τοπικών κοινωνιών.

          panagiotis@panioannou.com

                          6944308390

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds