Δήμος Κηφισιάς

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ –ΚΑΡΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με  το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, και τους Eκπαιδευτές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργάνωσε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Γ΄ ΚΑΠΗ  ένα τεκμηριωμένο  σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».

Όσοι προπονητές αθλητικών συλλόγων, καθηγητές φυσικής αγωγής του τμήματος Αθλητισμού ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» συμμετείχαν στο ανωτέρω σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν στις βασικές  Α’ Βοήθειες και στην Καρδιοπενυμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καθώς έλαβαν και τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Τη δράση προσφώνησε η  Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» κα. Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία συνεχάρη την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων και την ευχαρίστησε για την κοινωνική προσφορά της, καθώς  και για την πολύτιμη παρουσία της στο Δήμο μας.

Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Πατούλης, δήλωσε «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς, η προσέλευση του εκπαιδευτικού προσωπικού Φυσικής Αγωγής του Δήμου Κηφισιάς στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για την Καρδιοαναπνευστική Ανάνηψη. Η θερμή ανταπόκριση, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να διοργανώνουμε χρήσιμες δράσεις προληπτικού χαρακτήρα, που στόχο έχουν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds