Άρθρα

3η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής: “Χάλκινος” ο 16χρονος Σπύρος Τερλεμές

By  | 

Στη 3η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής ο μαθητής του σχολείου ΑΞΙΟΝ Ξάνθης Σπύρος Τερλεμές, απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου εξ αποστάσεως η 3η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φυσικών (European Physical Society), της Βαλκανικής Ένωσης Φυσικών (Balkan Physical Union) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας της Βουλγαρίας και του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Οι μαθητές διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συναγωνιζόμενοι μερικούς από τους καλύτερους μαθητές του κόσμου, από τα Βαλκάνια και άλλες χώρες, σε μια γιορτή της Φυσικής και της Αριστείας. 

Οι υπόλοιποι μαθητές που μας εκπροσώπησαν επάξια είναι ο Πουλάκης – Στεφανίδης Στέφανος  Ρόδιων Παιδεία, Ρόδος (Α΄ Λυκείου), η Δημητροπούλου Μελίνα από το 4ο ΓΕΛ Πύργου (Β΄ Λυκείου) και ο Ράπτης Μενέλαος Φρυγανιώτης Θεσσαλονίκη (Β΄ Λυκείου).

Πηγή: infokids.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds