ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραδίδει 13 νέες Παιδικές Χαρές στους πολίτες

By  | 


Θ. Αμπατζόγλου: «Σύγχρονοι και ασφαλείς παιδότοποι για τα Μαρουσιωτάκια»

Τη λειτουργία 7 εκ των 13 Παιδικών Χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια αυτοψίας του στις 7 νέες Παιδικές Χαρές ενημερώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το πλήρες πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και που περιελάμβανε εκτός από την αξιοποίηση της χρηματοδότησης (370 χιλ. €) του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ (τοποθέτηση οργάνων, δαπέδων) και την οικονομική συμμετοχή του Δήμου στο επίπεδο της διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, περίφραξης, τοποθέτηση παγκακίων κ.α. Βάσει Προγραμματισμού οι υπόλοιπες 6 Παιδικές Χαρές θα έχουν παραδοθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2021.

Μετά το πέρας της αυτοψίας του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «7 Σύγχρονες και ασφαλείς Παιδικές Χαρές παραδίδονται σήμερα στα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους και σε λίγες ημέρες και 6 ακόμη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η χρηματοδότηση που διεκδικήσαμε και πετύχαμε, μετουσιώθηκε σε ένα έργο χρήσιμο και ωφέλιμο για πολλές γειτονιές της πόλης. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλες οι δομές και υποδομές του Αμαρουσίου σταδιακά να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και ευχάριστες για τους πολίτες».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η σύμβουλος του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Αθηνά Ρέππου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Φωτογραφίες

Οι 13 Νέες Παιδικές Χαρές του Δήμου Αμαρουσίου

1.     Α. Παπανδρέου (πλησίον Υπουργείου Παιδείας), παραδίδεται έως τα μέσα Νοεμβρίου.

2.     Πέλικα & Αίαντος (Ψαλίδι), έχει παραδοθεί

3.     Ροδοδάφνης & Ρογκάκου (Πολύδροσο), παραδίδεται έως τα μέσα Οκτωβρίου

4.     Δασύλλιο (Ν. Λέσβος), παραδίδεται έως το τέλος Νοεμβρίου

5.     Βυζαντίου (Εργατικές), έχει παραδοθεί

6.     Πλουτάρχου & Χαιμαντά (Αγ. Νικόλαος), έχει παραδοθεί

7.     Ζαλόγγου & Υμηττού (Σωρός), έχει παραδοθεί

8.     Ζεκάκου & Δελφών (Σωρός), έχει παραδοθεί

9.     Κορυτσάς (Πολύδροσο), παραδίδεται έως τα μέσα Οκτωβρίου

10. Γούναρη (Καραολή) Παράδεισος, έχει παραδοθεί

11. Πλατεία Κοτζιά Οδός Αλιστράτης (Στούντιο Α), παραδίδεται έως τα μέσα Οκτωβρίου

12. Πεντέλης και Αργοναυτών (Κοκκινιά), παραδίδεται έως τα μέσα Οκτωβρίου

13. Παπαναστασίου &Τσακάλωφ (Ν. Λέσβος), έχει παραδοθεί​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds