Δήμος Κηφισιάς

ΈΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

By  | 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Μαθιουδάκη, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021.Το βιβλίο «Μέρες της Κηφισιάς» από τις εκδόσεις Καστανιώτη είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο μας ταξιδεύει στην Κηφισιά του ’50 και του ’60, και μέσα από ένα πολυσύνθετο μωσαϊκό αφηγήσεων ζωντανεύει και αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη. Όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση του ανθρώπινου και ρεαλιστικού μυθιστορήματος από την ανάγνωση αποσπασμάτων.Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος –ερευνήτρια Ευαγγελία Βαλάτα- Τσιάμα, η συγγραφέα Καρολίνα Μέρμηγκα, η υπ. Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας –κριτικός Χριστίνα Γκορίτσα ενώ τη συζήτηση συντόνισε η φιλόλογος Όλγα Αγουστάτου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απηύθυνε χαιρετισμό στο οποίο μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία που έχει να προβάλλονται εκδόσεις που αφορούν στενά στην πόλη μας. Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος. Η εκδήλωση έκλεισε με τη σύντομη ομιλία της συγγραφέως Εύας Μαθιουδάκη στην οποία ευχαρίστησε από καρδιάς το κοινό και τους ανθρώπους που την υποστηρίζουν στα συγγραφικά της βήματα.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds