ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

«ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑΣ «BE ACTIVE»»

By  | 

Εξίσου επιτυχημένη με τις δύο προηγούμενες και η τρίτη ημέρα δράσεων συμμετοχής του Δήμου Διονύσου στο πρόγραμμα «BE ACTIVE» της γενικής γραμματείας αθλητισμού που περιελάμβανε ενημέρωση των μαθητών των δημοτικών σχολείων με θέμα υγιεινή διατροφή και άθληση!!!

Τη γενική γραμματεία αθλητισμού εκπροσώπησαν και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό ο διατροφολόγος Κυριάκος Ρέππας και η ολυμπιονίκης της πάλης Σταυρούλα Ζυγούρη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων που επισκεφθήκαμε και στο προσωπικό της ΠΕΓΚΑΠ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds