ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Ένα όραμα έγινε πραγματικότητα. Στις προτεραιότητές μας η δημιουργία χώρων άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους»

Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου (5×5) που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δήμαρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου  παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων και αναπληρώτριας Διευθύντριας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών Βάνας Νίνου, του Διευθυντή του 18ου Δημοτικού Αθανάσιου Γρίβα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Γεώργιου Κουφοδήμου, δασκάλων και μαθητών.

Ο Διευθυντής κ. Γρίβας εξήρε τη συμβολή του Γ. Πατούλη, ο οποίος ως Δήμαρχος Αμαρουσίου το 2017,με τις παρεμβάσεις του συνέδραμε ουσιαστικά στην υλοποίηση του στόχου της μετακίνησης του 18ου Νηπιαγωγείου από τον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού σχολείου. Αυτό είχε ως συνέπεια να απελευθερωθεί ο συγκεκριμένος χώρος και να δημιουργηθεί το γήπεδο.

Για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες, του Γ. Πατούλη ως Δημάρχου και του Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε και ο Προέδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που άλλος ένας χώρος άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης μπορεί να αξιοποιηθεί από τα παιδιά.  «Ένα όραμα έγινε πραγματικότητα. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε στα παιδιά μια άρτια αθλητική εγκατάσταση σε ένα χώρο που προέκυψε μετά τη μεταφορά του νηπιαγωγείου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλη την Αττική αθλητικές δομές προκειμένου να γίνει η Περιφέρειας Πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου από τη δική του πλευρά, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, σημείωσε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και όλη η Δημοτική Αρχή στο θέμα του εκσυγχρονισμού των υποδομών στα Σχολεία.  Ο αγιασμός για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου που κατασκευάστηκε στο χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν το 18ο Νηπιαγωγείο, τελέστηκε από τον Προϊστάμενο της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερο π.  Χρήστο Μαρούδα.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds