ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την τροπολογία για την παράταση ισχύος των συμβάσεων προσωπικού για τον covid-19

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Πάγιο αίτημά μας η στελέχωση των Δήμων με νέες θέσεις μόνιμου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού»

«Η ανανέωση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού (λόγω covid-19) που απασχολείται σε Δήμους και Περιφέρειες, αποτελεί μία σημαντική ανάσα δεδομένης της υποστελέχωσης που παρατηρείται σε σημαντικές θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η κυβέρνηση έλαβε υπόψη της τα επιχειρήματά μας και αυτό ικανοποιεί όλους όσοι εξ ημών υποστηρίξαμε αυτή τη θέση στις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους υπουργούς.  Ιδιαιτέρως για το Δήμο μας, η συνεισφορά του εν λόγω προσωπικού αποδείχτηκε πολύτιμη λόγω της Μητροπολιτικότητας και υπερτοπικότητάς του στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Με την ευκαιρία θέλω να επαναδιατυπώσω το πάγιο και κρίσιμο αίτημά μας για δημιουργία μονίμων θέσεων εργασίας (συγκεκριμένων ειδικοτήτων) στους Δήμους όπως έχει κατ’ επανάληψη τεθεί από την ΚΕΔΕ και τα λοιπά όργανα των ΟΤΑ».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds