Δήμος Κηφισιάς

Με τη μαγεία της Μαρίκας Κοτοπούλη

By  | 

Στις 10 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς ζωντάνεψε η ζωή της μεγάλης ιέρειας του θεάτρου Μαρίκας Κοτοπούλη. Η καταξιωμένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα απέδωσε τη σφοδρότητα των θυελλωδών συγκινήσεων της «δασκάλας» του θεάτρου μέσα από τον αριστοτεχνικά γραμμένο θεατρικό της μονόλογο. Δίπλα της πάντα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η μυθιστορηματική ζωή της αντισυμβατικής πρωταγωνίστριας Μαρίκας Κοτοπούλη που πήγε κόντρα στην εποχή της βάζοντας πάνω από το ταλέντο της θεατρικής τέχνης εκείνο της ζωής. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Μενάνδρου Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Λίλα Παπαδημητρίου και άλλοι.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds