Δήμος Κηφισιάς

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΣΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ

By  | 

Την Κυριακή 19/9 πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού στο Δάσος Κεφαλαρίου, με πρωτοβουλία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και διοργάνωση της δράσης από την εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου Α.Ε.» Ο καθαρισμός έγινε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας, την Πολιτική Προστασία και το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Στον καθαρισμό του Δάσους Κεφαλαρίου συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σκορδίλης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Συνεχίζονται οι δράσεις ομάδων εθελοντών στο Δήμο μας.

Το τμήμα Εθελοντισμού σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας συνδράμει με κάθε μέσο και τρόπο τις προσπάθειες αυτές. Ευχαριστούμε όσους συμμετέχουν, έχοντας κοινό στόχο ΜΑΖΙ μπορούμε να μετριάσουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds