Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), διενεργεί τις Γενικές Απογραφές Κτηρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών (ΚΠΚ) έτους 2021 στο Δήμο Κηφισιάς.

Η Απογραφή Κτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η  Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών θα διενεργηθεί κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2021.

Οι Γενικές Απογραφές ΚΠΚ αποτελούν μια ευρείας κλίμακας στατιστική εργασία της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία διενεργείται κάθε δέκα (10) έτη, για τη συλλογή στοιχείων για το κτηριακό απόθεμα, το σύνολο των κατοικιών, καθώς και το μόνιμο και νόμιμο πληθυσμό.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση στοιχείων αναφορικά με τα κτίρια, το μέγεθος, τη σύνθεση και τις συνθήκες στέγασης των νοικοκυριών, καθώς και τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού, με σκοπό την κατάρτιση στατιστικών στο πλαίσιο των εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών υποχρεώσεων της χώρας και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτηρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

H Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτηρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 27.09.2021

Για την ορθή χρήση της εφαρμογής είναι απαραίτητη η χρήση ενός από τους ακόλουθους περιηγητές διαδικτύου (web browsers): Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge και Safari Opera.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds