ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Επιτυχημένη η Ποδηλατάδα του Δήμου Διονύσου την Κυριακή 19/9, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

By  | 

Δεκάδες συμπολίτες μας κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην Ποδηλατάδα που διοργάνωσε την Κυριακή 19/9 ο Δήμος Διονύσου, στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, κατά μήκος της οδού Αθηνών, με εκκίνηση και τερματισμό το χώρο του παλαιού σταθμού του τρένου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, από 16-22 Σεπτεμβρίου, που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, μέσω της προώθησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης (ποδήλατο, περπάτημα κλπ) με σεβασμό στην Οικολογία και το Περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος συμμετείχε κι ο ίδιος στη δράση, υπογράμμισε τη βούληση του Δήμου να προωθήσει με έργα και ενέργειες τη βιώσιμη κινητικότητα μέσα στα επόμενα χρόνια αλλά και να βελτιώσει σταδιακά την προσβασιμότητα για όλους τους πολίτες. Ο κ.Καλαφατέλης χαρακτήρισε «μονόδρομο» τη βιώσιμη κινητικότητα υπογραμμίζοντας ότι παρά το βραβείο που έλαβε ο Δήμος Διονύσου για τις δράσεις του 2020, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αλλάξει ριζικά η σημερινή κατάσταση, με ουσιαστική αναβάθμιση του οδικού δικτύου, των υποδομών αλλά και παροχή κινήτρων για οικολογικούς τρόπους μετακίνησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παναγής Λουκάτος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Καλλιόπη Οικονομάκου και Θεόδωρος Κατσανεβάκης, εκπρόσωποι των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου και αθλητικών συλλόγων.

Ειδικά για την εκδήλωση υπήρχε και ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο SUV τελευταίας τεχνολογίας της εταιρίας SKODA (SUV ENYAQ iV) το οποίο μπορούσαν να δουν από κοντά οι συμμετέχοντες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds