Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

By  | 

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου με εισαγωγή άρθρου που προβλέπει την κατάργηση των Φυσητήρων-Απορροφητήρων πετρελαίου λόγω της μεγάλης ηχορύπανσης που προκαλούν.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, απαγορεύεται η χρήση βενζινοκίνητων φυσητήρων λόγω ηχορύπανσης. Επιτρέπεται η αποκλειστική χρήση ηλεκτρικών φυσητήρων ή και αναρροφητήρων και αυτών όχι κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. ∆ίδεται μάλιστα χρόνος προσαρμογής 6 µηνών από την ηµεροµηνία δηµοσίευσης (14 Σεπτεµβρίου 2021) της σχετικής απόφασης.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. Σταύρου Ζαπάντη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργου Σκορδίλη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds