Υλικά: 350 γρ κατσικίσιο τυρί, 500 γρ ρόκα άγρια, 300 γρ πράσινη σαλάτα, 200 γρ Stilton, 6 σύκα κομμένα σε ροδέλες με την φλούδα, αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά, μια χούφτα καρύδια χοντροκοπανισμένα, ντοματίνια, 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου και βασιλικού ψιλοκομμένα, παξιμάδι ολικής άλεσης από χαρουπάλευρο κοπανισμένο στο γουδί, ξύσμα λεμονιού, balsamicο και λίγο μέλι, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.
Ευχαριστώ τη Νταίζη Λεμπέση που μου έδωσε τη συνταγή.
0 comments