Μαγειρική

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΑΙΖΗΣ

By  | 

Υλικά: 350 γρ κατσικίσιο τυρί, 500 γρ ρόκα άγρια, 300 γρ πράσινη σαλάτα, 200 γρ Stilton, 6 σύκα κομμένα σε ροδέλες με την φλούδα, αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά, μια χούφτα καρύδια χοντροκοπανισμένα, ντοματίνια, 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου και βασιλικού ψιλοκομμένα, παξιμάδι ολικής άλεσης από χαρουπάλευρο κοπανισμένο στο γουδί, ξύσμα λεμονιού, balsamicο και λίγο μέλι, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.

Ευχαριστώ τη Νταίζη Λεμπέση που μου έδωσε τη συνταγή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds