ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Συγκρότηση επιτροπής «Green Time»

By  | 

Συγκρότηση επιτροπής «GreenTime» υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

Στο όμορφο προάστιο της Λυκόβρυσης Πεύκης , την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης κος Παναγιώτη Ιωάννου, και εισήγησής του σχετικά με την περιοχή της Λυκόβρυσης Πεύκης, συγκροτήθηκε ομόφωνα ειδική επιτροπή ονόματι «Green Time» κατόπιν πρότασης της κα Ανδριάνας Μητροπούλου.

Παρόντες: Ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Ιωάννου, ο κος Παναγιώτης Σαρηγιάννης, η κα Μαρίνα Καλαντζάκη, η κα Μαρία Αναμουρλόγλου, η κα Ανδριάνα Μητροπούλου, η κα Άννα Κατσούλη, ο κος Φιλώτας Νιάρχος και ο κος Βασίλης Αντωνίου.

Ο κος Παναγιώτης Σαρηγιάννης προέβη σε εκτενή ενημέρωση επί των θεμάτων τα οποία αντιμετωπίζει η περιοχή ιδιαιτερα της Λυκόβρυσης  και θα απασχολήσουν την Επιτροπή για το κοινό καλό. Ακόμη, προτάθηκε και η καλλιτεχνική επένδυση των δράσεων με προσθήκη μουσικοτεχνικών στοιχείων από την κα Άννα Κατσούλη.

Οι κυρίες Αναμουρλόγλου και Μητροπούλου επιθυμούν να ασχοληθούν σε συνεργασία με την We4All, με την υλοποίηση σεμιναρίων σε σχολεία αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και εφήβων και στην διαμόρφωση πράσινης ηθικής. Παράλληλα, ενώ ο κος Βασίλης Αντωνίου πρότεινε την αξιοποίηση δασοπονικών ειδών στην περιοχή δράσης.

Η Επιτροπή βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και υλοποίησης του σκοπού της και προσκαλεί τους Πολίτες, Συλλόγους και Φορείς να συμμετέχουν στις ερχόμενες δράσεις Περιβαλλοντικού, Κοινωνικού και Πολιτιστικού χαρακτήρα για την πόλη μας με μήνυμα:

«Αν αγαπάτε το πράσινο, δηλώστε την συμμετοχή σας ( info@panioannou.com )  και ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ μας!»

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση των μελών, η Επιτροπή συγκροτείται και αποτελείται από:

Τον κο Παναγιώτη Ιωάννου, Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης, Δημιουργό και Εκπρόσωπο της Επιτροπής

Την κα Μαρίνα Καλαντζάκη, Συντονίστρια, Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Την Πρόεδρο κα Μαρία Αναμουρλόγλου

Την Γραμματέα κα Ανδριάνα Μητροπούλου

Τον Υπεύθυνο Δασών, κο Βασίλη Αντωνίου

Τον εξαιρετικά Ενεργό Πολίτη, κο Παναγιώτη Σαρηγιάννη,

Την Καλλιτεχνική Υπεύθυνη, κα Άννα Κατσούλη,

Τον Εκπρόσωπο της ΜΚΟ We4All, κο Φιλώτα Νιάρχο

Τον Εκπρόσωπο της Ομάδας Envinow.gr, κο Χρήστο Καλαντζή

Η Επιτροπή είναι αρμόδια συγκεκριμένων δράσεων και αποτελεσματικών εισηγήσεων και σχεδιασμού που αφορούν την περιοχή της Λυκόβρυσης Πεύκης, οι οποίες υποβάλλονται στον κ. Παναγιώτη Ιωάννου και υλοποιούνται στο πλαίσιο της κρίσης και της πολυετούς εμπειρίας του στη απασχόληση με τα κοινά.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds