Εκτακτη Επικαιρότητα

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ενισχύονται τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής που συνδράμουν στον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Ωρωπού, που έχει πληγεί από τις φονικές πλημμύρες της Εύβοιας

By  | 

Επίσκεψη και αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη, του Δημάρχου Ωρωπού Γ. Γιασημάκη και στελεχών της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας στις πληγείσες ακτές

Γ. Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργά στο πλευρό του Δήμου και των κατοίκων του Ωρωπού που δοκιμάζονται, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να καθαρίσουν άμεσα οι παραλίες της περιοχής και να επιστρέψει η κανονικότητα στην περιοχή»

20200811 oropos 3

Επίσκεψη και αυτοψία στις παραλίες του Ωρωπού που έχουν υποστεί σημαντική ρύπανση καθώς στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι γεμάτες από φερτά υλικά, ως συνέπεια της φονικής πλημμύρας της Εύβοιας, πραγματοποίησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης μαζί με το συντονιστή Ν. Σταθόπουλο και το Διευθυντή Γ. Παπαδάκη, της υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Το κλιμάκιο της Περιφέρειας, συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Ωρωπού Γ. Γιασημάκη μετέβη στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στην περιοχή όπου ήδη συνδράμουν 8 συνεργεία της Περιφέρειας στη διαδικασία καθαρισμού και να ενημερωθεί σχετικά ο Περιφερειάρχης για το πως εξελίσσεται η διαδικασία. Κατόπιν της σχετικής αυτοψίας, με εντολή του κ. Πατούλη ενισχύεται η συνδρομή της Περιφέρειας και αύριο θα μεταβούν στην περιοχή αλλά 15 μηχανήματα καθαρισμού προκειμένου να ολοκληρωθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο καθαρισμός των παραλιών και η αποκατάσταση της εικόνας τους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

« Ενισχύουμε τα συνεργεία της Περιφέρειας που συνδράμουν στον καθαρισμό των παραλιών στο Δήμο Ωρωπού προκειμένου να προχωρήσουμε ταχύτερα στην αποκατάσταση της εικόνας τους και να τις παραδώσουμε ξανά καθαρές στους πολίτες. Δυστυχώς οι φονικές πλημμύρες της Εύβοιας μας κόστισαν ανθρώπινες ζωές αλλά είχαν και σοβαρές συνέπειες στο περιβάλλον που επιβαρύνθηκε με όλη αυτή τη ρύπανση. Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής βρεθήκαμε στο πλευρό  του Δήμου και των κατοίκων του Ωρωπού που δοκιμάζονται και θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργά δίπλα τους, αποκαθιστώντας την εικόνα του περιβάλλοντος και συμβάλλοντας στην άμεση επιστροφή της κανονικότητας στην περιοχή».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds