ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την τροπολογία παράτασης των συμβάσεων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού

By  | 

. Πατούλης: «Σε θετική κατεύθυνση η απόφαση. Αναγκαία η παράταση των συμβάσεων και πέραν το τέλος του έτους καθώς η πανδημία είναι ακόμα εδώ»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα και αφορά μεταξύ άλλων στην παράταση μέχρι τις 31/12/2021 των συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, όσων έχουν προσληφθεί για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού, εξέφρασε τη θετική θέση για την απόφαση,  επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη οι σχετικές συμβάσεις να παραταθούν και πέραν της λήξης του έτους καθώς η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα ο Γ. Πατούλης τονίζει:

«Σε θετική κατεύθυνση η απόφαση παράτασης των συμβάσεων, ωστόσο είναι αναγκαία η παράτασή τους και πέραν το τέλος του έτους, καθώς η πανδημία είναι ακόμα εδώ και οι ανάγκες είναι μεγάλες.  Η αδιάλειπτη συνεισφορά των συμβασιούχων στην κάλυψη αυτών των αναγκών, με δεδομένα τα σημαντικά κενά που υπάρχουν λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού, επιβεβαιώνει την ανάγκη περαιτέρω ανανέωσης των συμβάσεων. Οι συμβασιούχοι όλο αυτό το διάστημα έχουν αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία και είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία και την άρτια ανταπόκριση των υπηρεσιών μας».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds