ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Επιτυχημένη ήταν η αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 19/9

By  | 

Δεκάδες δημότες προσήλθαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου και προσέφεραν αίμα το οποίο προορίζεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του συστήματος υγείας. Παρόντες μεταξύ άλλων στην αιμοδοσία ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Κριεμάδης και Σπύρος Αρνής.

Ο κ. Καλαφατέλης συνεχάρη την Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Συλλόγου κ.Νίκη Κατσαφάρου καθώς και όλα τα μέλη και αιμοδότες που βοηθούν και στηρίζουν την κοινή προσπάθεια να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds