ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Περιφέρεια Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ πραγματοποιούν σήμερα στις 6 το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με θέμα «Πρόληψη – Η Καλύτερη Προοπτική για το Σύστημα Υγείας»

By  | 

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) στο πλαίσιο της 85ηςΔιεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται  σήμεραΠαρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 18.00, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής (θέση 9) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη, η καλύτερη προοπτική για το Σύστημα Υγείας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα αναπτυχθεί ο ρόλος του Δικτύου και η σημαντική συμβολή του στον τομέα της Πρόληψης και της Προαγωγής της δημόσιας Υγείας τα τελευταία χρόνια. 

Ειδική αναφορά θα γίνει στα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου του ΕΔΔΥΠΠΥ, ενώ έμφαση θα δοθεί στην καινοτόμο δράση του Δικτύουκαι τα ΚΕΠ Υγείας που έχουν ξεκινήσει το 2013 μέσω ΕΣΠΑ και σήμερα έχουν επεκταθεί σε 145 Δήμους σε όλη την επικράτεια.

Στόχος της δράσης, είναι η ανάδειξη της ανάγκης των τοπικών αρχών να θέσουν ως κεντρικό άξονα την χάραξη και υλοποίηση της πολιτικής τους, την Υγεία και την Ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και την εναρμόνιση της σε θέματα Πρόνοιας, Περιβάλλοντος, Οικονομίας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, την μεθοδολογία και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

«Πρόληψη, η καλύτερη προοπτική για το Σύστημα Υγείας»

Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00

Περίπτερο 13 Περιφέρειας Αττικής- θέση 9

18:00 – 18:15        «Πρόληψη – Η Καλύτερη Προοπτική για το Σύστημα Υγείας»

Γιώργος Πατούλης – Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ & Περιφερειάρχης Αττικής

18:15 –18:20          «Παρουσίαση των Δράσεων του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου 

                             Ηγουμενίτσας»

            Ιωάννης Λώλος -Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

18:20 – 18:30          «Προγράμματα του ΕΔΔΥΠΠΥ & των ΚΕΠ Υγείας»

                             Μαρία Αϊδίνη – Γενική Διευθύντρια ΕΔΔΥΠΠΥ

18:30 – 18:35          «Παρουσίαση του Λογισμικού των ΚΕΠ Υγείας»

                             Μαριάνθη Χατζηκωνσταντίνου- Υπεύθυνη της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας

18:35 – 18:40          «Παρουσίαση του προγράμματος Υγιείς Πόλεις»

                             Νταίζη Παπαθανασοπούλου – Συντονίστρια του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Λόγω περιορισμού παρευρισκομένων υπό τις συνθήκες της πανδημίας, παρακαλούμε όπως δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχής σας στο:https://forms.gle/ih5UVckzovgXVpgk7

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds