ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Με συναυλία της Όλγας Βενέτη πέφτει η αυλαία των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ την Πέμπτη 16/9

By  | 

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021 ολοκληρώνονται την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, με συναυλία της Όλγας Βενέτη, στον Παλιό Σταθμό Σταθμό Τρένου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου στις 21:00 το βράδυ.

Η Όλγα Βενέτη, η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και την αξεπέραστη ερμηνευτική δεινότητα, έχει ετοιμάσει  ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια εμβληματικών Ελλήνων και ξένων συνθετών. Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας! Από τους διαχρονικούς και αξεπέραστους Σουγιούλ, Γιαννίδη και άλλους, έως τους μοναδικούς Σπανό, Χατζηνάσιο, Νικολόπουλο και Κραουνάκη, αλλά και διαμάντια του γαλλικού ρεπερτορίου, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Όλγας Βενέτη σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση.

Την Όλγα Βενέτη συνοδεύουν οι μουσικοί:
Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου: πιάνο
Διονύσης Αγαλιανός: τρομπέτα
Βαγγέλης Ζωγράφος: ηλεκτρικό μπάσο
Παναγιώτης Κολιαβασίλης: τύμπανα

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds