Περιφέρεια Β.Αττικης

Στο πλευρό των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων η Περιφέρεια Αττικής για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών

By  | 

Γ. Πατούλης: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης, συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, ώστε να μην νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για την καλύτερη θωράκιση της Αττικής μας και την ανακούφιση φορέων και πολιτών που πλήττονται»

20200811 poros 1

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, συνεχίζονται οι δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων και αρμόδιους φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση που εκδηλώθηκε στο νησί του Πόρου, μετά την εμφάνιση μεγάλου αριθμού κρουσμάτων COVID – 19.

Μετά τη διανομή υγειονομικού υλικού στους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Κυριακή συνεργεία της Περιφέρειας, προχώρησαν σε απολυμάνσεις δημοσίων κτιρίων στους δύο Δήμους.

Παράλληλα συνεχίζονται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι διατήρησης των μέτρων προφύλαξης από τον COVID – 19, από τα στελέχη των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας, που από την πρώτη στιγμή, όπως επισήμανε, με υψηλό αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέδραμαν με ζήλο στην αντιμετώπιση της κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγειονομικών Ελέγχων των ΠΕ Πειραιώς και Νήσων, καθώς και τους υπαλλήλους του Απολυμαντηρίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.    

Σε δηλώσεις του επισήμανε: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης, συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, ώστε να μην νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για την καλύτερη θωράκιση της Αττικής μας και την ανακούφιση φορέων και πολιτών που πλήττονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα. Για εμάς η διασφάλιση της προάσπισης της υγείας των πολιτών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds