ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

John S. Latsis Public Benefit Foundation

By  | 

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης TIF Helexpo, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας-«Elevate Greece»!

🚀

​Το Ίδρυμα Λάτση απένειμε το Βραβείο «Κοινωνικής Συνεισφοράς» στη νεοφυή επιχείρηση ORamaVR, η οποία καινοτομεί στον χώρο των εφαρμογών ιατρικών εκπαιδευτικών προσομοιώσεων εικονικής πραγματικότητας (VR.)

💡

Ο στόχος της ORamaVR, μέσω της πλατφόρμας MAGES που έχει αναπτύξει και βασίζεται σε πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να δημιουργούν οι ίδιοι υψηλής ποιότητας περιερχόμενο. ​​Στον Διαγωνισμό υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 250 νεοφυείς επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece, εκ των οποίων οι 10 βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 252.000€. ​​Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds