ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Σε σχολεία του Δήμου την ημέρα του αγιασμού ο Δήμαρχος”

By  | 

Σε σχολεία του Δήμου όλων των βαθμίδων βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς και παρέστη στους αγιασμούς. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, στο 1ο Δημοτικό Πεύκης στο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης και στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Είχα σήμερα τη χαρά να επισκεφτώ όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία όλων των βαθμίδων των δύο δημοτικών μας ενοτήτων και να παραστώ στους αγιασμούς. Όπως έχω ξαναπεί ως Δημοτική Αρχή, έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη Νέα Γενιά του Δήμου μας και θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς τους, όχι μόνο στον αγιασμό, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθώντας να βελτιώνουμε και να διατηρούμε τα σχολικά μας συγκροτήματα σε καλή κατάσταση και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες που παίρνουν. Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους: σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!»  

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds