ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ακατανόητη η απουσία του συνόλου σχεδόν της Αντιπολίτευσης σε μία συνεδρίαση του Δ.Σ. αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη

By  | 

Η σημερινή συνεδρίαση ήταν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη, το μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη που κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες με τη μουσική του, που πέτυχε να εκφράσει με τέχνη τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Όλες οι μέχρι σήμερα διοικήσεις από το 2006 και έπειτα είχαν συμφωνήσει ότι έπρεπε να αποδοθεί στον μεγάλο συνθέτη η πρέπουσα τιμή για την προσφορά του στη χώρα, αλλά και για τη σχέση του με την πόλη μας, καθώς νοσηλεύθηκε και θεραπεύθηκε στα Μελίσσια τη δεκαετία του 1960.

Για αυτό η συντονισμένη απουσία σχεδόν του συνόλου της αντιπολίτευσης από το σημερινό συμβούλιο, πλην των Δημοτικών Συμβούλων Βασίλη Μπούρα και Γιώργου Κατσικογιάννη, είναι ακατανόητη.

Δεν ερμηνεύεται με λογική, δεν αντέχει σε κριτική.

Ας τους κρίνουν οι πολίτες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds