Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10-16/8 από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

By  | 

Βρισκόμαστε στη 2η εβδομάδα του Αυγούστου. Ο Ήλιος από τον Λέοντα(σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό), κινείται μεταξύ 2ου & 3ου δεκαημέρου. Μια γρήγορη ματιά στην ειδησεογραφία, θα μας δείξει περί τίνος πρόκειται…!

Ο Άρης από τον Κριό, ενεργοποιεί πολύ σημαντικά γεγονότα. Γεγονότα, που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Γεωλογικά φαινόμενα(ηφαίστειο Ινδονησία…)γεωπολιτικά ζητήματα,(ΑΟΖ, ένοπλες δυνάμεις) περιβαντολλογικά προβλήματα,(Εύβοια) αλλά και θέματα που επηρεάζουν την κοινωνία μας, τον τουρισμό, την οικονομία, αλλά και την Υγεία (προαναγγελία νέων μέτρων). Η πανσέληνος των προηγούμενων ημερών, …αφήνει απόηχο. Υπογραμμίζει ό,τι πάρα πολλά πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν, είτε για το καλό, είτε για κάτι το ιδιαίτερο …και μάλιστα, όχι και με πάρα πολύ ευχάριστο τρόπο.

Ο Αστρολογικός πίνακας της εβδομάδας αυτής, αποτελείται από έντονες και πιεστικές όψεις. Οι όψεις αυτές,  μοιάζει να μας προετοιμάζουν, για την εποχή του Φθινοπώρου!

Η έντονη συμμετοχή του Ουρανού,(από το ζώδιο της παγκόσμιας οικονομίας Ταύρος) έδωσε το στίγμα του, …ξαφνιάζοντας μας με αιφνίδια γεγονότα. Η σχέση του στα κοινά, (σε παγκόσμια κλίμακα) δρομολογεί συμφέροντα κάθε είδους. 
Παράλληλα, παίρνει σημαντικά δείγματα (πειραματισμός) από αντιδράσεις, που στόχο έχουν τη διερεύνηση στοιχείων προς κάθε επίπεδο …και κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ασφάλεια, (υλική, συναισθηματική) την οικονομία, την ίδια τη Φύση, αλλά και την ψυχολογική και πνευματική Υγεία του Ανθρώπου. (όπου και αν αυτός βρίσκεται….ακόμη και στο ΄΄διάστημα΄΄…. )!
Το συγκλονιστικό και παντοδύναμο σκηνικό, (που εμπλέκει ποικιλοτρόπως τον Άρη) αποτελείται από τη σύνοδο Αρης/Μαύρη Σελήνη/Έριδα, σε τετράγωνο με τον αστεροειδή Υγεία από το ζώδιο του Καρκίνου. Η πολύ σημαντική θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω(σε σύνοδο με τον Δία και τον Κρόνοσχηματίζει ένα άτυπο ταυ τετράγωνο στα παρορμητικά.
Την εβδομάδα αυτή, η Σελήνη κινείται από τον Κριό, έως και το 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ό,τι ο αντίκτυπος πάνω σε κοινωνικά και καθημερινά θέματα, θα είναι εξαιρετικά ενεργός. Συστήνεται να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας, …αλλά και να μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.
Η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή, έχει πλέον ξεφύγει από τα προσωπικά μας πλαίσια. Μας τονίζει για ακόμη μια φορά ο,τι ο ά(Α)νθρωπος θα ήταν πολύ χρήσιμο και αποδοτικό, να αλλάξει συνήθειες.
Τα ήδη προγραμματισμένα σενάρια, …επιδιώκουν με πάθος, … περίεργους τρόπους εφαρμογής.

Τρίτη 11.8 ακολουθούν τα ζώδια

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλουhttps://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fouranokatevatoi.blogspot.com%2F2020%2F08%2F10-16.html%3Ffbclid%3DIwAR3QawK4h8HG2P4jSE6JrjUTczDSRkvHsCysLgsCfGxYRX87Y2htH-25PvE&h=AT0e8W7TbZN_V0CpOY3TQl8JI9_5TyI0UtsOGXEWT8yo7pWzRCXMasGPezcAW6L2oMGWg_YJwRZ4_kB5BJbsNHrr7pJIK9CJzvPGHWUUq8yC7JkMbTxTudIkiagvCdve42o

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds