ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις βραδιές πολιτισμού ο Δήμαρχος

By  | 

Στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο πλαίσιο  του φεστιβάλ “βραδιές πολιτισμού 2021” που διοργανώνει το ΠΕΑΠ στο Άλσος Βαρβαρέσου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. H συναυλία ήταν μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο γνωστός συνθέτης μαζί με τους τραγουδιστές Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Μαίρη Στεφανακίδη παρουσίασε μουσικές και τραγούδια από τη μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία. Οι μουσικές που έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση συνοδεύονταν από παράλληλη προβολή σε κινηματογραφική οθόνη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Γιώργο Χατζηνάσιο και του παρέδωσε ένα αντίτυπο του βιβλίου για την ιστορία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, που εκδόθηκε πρόσφατα. Το ίδιο βιβλίο έδωσε και στην Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Κεχρής.

         Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, που μαζί με τους συνεργάτες του μας χάρισαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο Άλσος Βαρβαρέσου, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μουσικές, κάποια εκ των οποίων αγαπήσαμε μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, που πρόσφερε αυτή την εκδήλωση, ώστε να την εντάξουμε στις Βραδιές Πολιτισμού 2021. Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία κατορθώνει μαζί με τα Νομικά του Πρόσωπα και αξιοποιώντας συνεργασίες να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες».

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Άλσος Βαρβαρέσου, ξεκινούν στις 20:30 και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds