Γειτονικοί Δήμοι

Δήμητρα Κεχαγιά: Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης. Οι ζημιές που προκλήθηκαν θα αποκατασταθούν άμεσα

By  | 

Βανδαλισμοί προκλήθηκαν από αγνώστους στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης, λίγες μόλις ημέρες μετά τις πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο σχολικό κτήριο.  Οι θρασύδειλοι που διενήργησαν αυτήν την πρωτόγνωρη επίθεση εκμεταλλεύθηκαν το καλοκαιρινό κλείσιμο του σχολείου, προκειμένου να προβούν στην αποτρόπαια πράξη τους.  Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα και ο Δήμος πρόκειται να ενεργήσει άμεσα, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Κλήθηκε η Αστυνομία και προβαίνουμε σε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες και μηνύσεις κατά παντός αγνώστου υπευθύνου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του σχολείου θα αποκατασταθούν άμεσα, ώστε να λειτουργήσει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα μετά τις διακοπές».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds