Γειτονικοί Δήμοι

Επιτυχημένη αυλαία για το «Summer Camp Διονύσου», με παιδικά χαμόγελα αλλά και απόλυτη ασφάλεια

By  | 

Με απόλυτη επιτυχία αλλά και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2020  το «Summer Camp Διονύσου», στο οποίο είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν περίπου 1900 παιδιά, σε 3 διαφορετικές χρονικές περιόδους, κατά τις οποίες υλοποιήθηκαν δημιουργικές, αθλητικές, επιμορφωτικές αλλά και ψυχαγωγικές δράσεις.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επισκέφθηκε την Παρασκευή 7 /8, τελευταία μέρα του «Summer Camp Διονύσου» το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου, συνομίλησε με εκπαιδευτές και παιδιά, ενώ μάλιστα είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε κάποια από τα παιχνίδια τους.

summer camp Διονύσου

Ο κος Καλαφατέλης, στο πλαίσιο της φετινής λήξης του Summer Camp, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που αυτό το δύσκολο και περίεργο καλοκαίρι τα παιδιά μας είχαν, τουλάχιστον, την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά και να διασκεδάσουν μέσα από τις πλούσιες δραστηριότητες του Summer Camp του Δήμου Διονύσου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλλει για να κυλήσουν όλα ομαλά σε αυτή τη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και χωρίς κανένα απρόοπτο εν μέσω της Πανδημίας λόγω του Κορωνοϊού. Το αυθόρμητο χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών, που διαπίστωσα σήμερα, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς τους μεγάλους. Γι’αυτό το λόγο θα επιδιώξουμε να συνεχιστεί και του χρόνου το Summer Camp, με νέες πρόσθετες δραστηριότητες, για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να χαμογελούν».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds