ΘΕΑΤΡΟ

170 τετραγωνικά (MOONWALK) του Γιωργή Τσουρή

By  | 

ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια

Θεατρική περίοδος 2021-2022

από τις 9 Οκτωβρίου

για 3η ΧΡΟΝΙΑ

170 τετραγωνικά (MOONWALK)

του Γιωργή Τσουρή

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή και τις συνεχόμενες SOLD OUT παραστάσεις τις δύο πρώτες σαιζόν, μέχρι και τo απροσδόκητο κλείσιμο των θεατρικών σκηνών, το βραβευμένο νεοελληνικό έργο του Γιωργή Τσουρή «170 τετραγωνικά», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, επιστρέφει για τρίτη χρονιά, από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, κάθε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα.

Η νέα δουλειά της εταιρείας θεάτρου MA NON TROPPO, μια ακόμη παράσταση συγκρούσεων και κωμικοτραγικών ανατροπών, κέρδισε κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή και χάρισε στον συγγραφέα και ηθοποιό Γιωργή Τσουρή το Βραβείο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ»για τον ρόλο του Γρηγόρη.

Τα πρόσωπα υποδύονται οι ηθοποιοί: Αμαλία Αρσένη, Ήβη Νικολαΐδου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Ελένη Τσιμπρικίδου και ο Γιωργής Τσουρής.

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.

Μια απογευματινή επίσκεψη – βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους, και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, απανωτές ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν έναν οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής, σε ένα «ρινγκ» 170 τετραγωνικών μέτρων.  Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παλούμπης – Βάλια Παπακωνσταντίνου

Μουσική – Video εγκατάσταση: Γιωργής Τσουρής

Βοηθός σκηνοθέτης: Γιωργής Τσουρής

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη – Έλλη Παπαδάκη

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Φωτισμοί: ΣεμίναΠαπαλεξανδροπούλου

Σχεδιασμός μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτάτζη

Φωτογραφίες: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου

Παραγωγή: Θέασις Δράσεις Πολιτισμού Ε.Π.Ε.

Ηθοποιοί:

Αμαλία Αρσένη 

Ήβη Νικολαΐδου

Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Ελένη Τσιμπρικίδου 

Γιωργής Τσουρής 

Παραστάσεις:

από τις 9 Οκτωβρίου 2021

ΚάθεΣάββατο στις 18:00,Κυριακήστις 21:00, Δευτέρα στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων:

15 ευρώ  κανονικό

12 ευρώ  φοιτητικό, ΑΜΕΑ και ανέργων

Προπώληση εισιτηρίων:

από 15 Σεπτεμβρίου μέσω VIVA.gr

και από το ταμείο του θεάτρου
τηλ. 2107223010

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΘΕΑΣΙΣ- ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕ

Ιλίσια-Βολανάκης

Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια, Αθήνα

Τηλ.: 2107223010

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds