ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Εκκίνηση εργασιών για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Δήμου Αμαρουσίου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου «Ο Δήμος θα αποκτήσει σύντομα σύγχρονη πληροφοριακή υποδομή και ταχύτερες και αποτελεσματικότητες υπηρεσίες προς τους πολίτες»

Με παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την επιτελική συνάντηση Διευθυντών υπηρεσιών του Δήμου και της αναδόχου εταιρίας για την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Δήμου την Τετάρτη 8 Σεπτ. 2021, καλωσόρισε αφενός την έναρξη της υλοποίησης του σχετικού έργου και αφετέρου επισήμανε τη μεγάλη βελτίωση που θα παρατηρηθεί στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενδεικτικά ανέφερε: «Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλλειπε από τον Δήμο Αμαρουσίου. Και αυτό είναι φανερό και στην παραγωγικότητα των εργαζομένων και στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Σήμερα έχουμε πολλές μικρές εφαρμογές που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και αποτελούν τροχοπέδη στην εκτέλεση του έργου μας δυσχεραίνοντας την αποτελεσματικότητά μας. Αυτό αλλάζει. Εντός των πρώτων μηνών του 2022 και σε συνέχεια της υλοποίησης της ανάλογης μελέτης εφαρμογής θα ενοποιηθούν δεδομένα και  υποσυστήματα σε ένα συμπαγή και σύγχρονο μηχανισμό διαχείρισης πληροφορίας.  Ο Δήμος θα υλοποιήσει ένα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό  μετασχηματισμό του και θα μπορέσει να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία ως προς την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, που είναι και το βασικότερο ζητούμενο».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds