Άρθρα

Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα… λεκτικά “μαργαριτάρια”

By  | 

Ένα φανταστικό βίντεο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού δημοσίευσε η Φίνος Φιλμ.

Το χιουμοριστικό βίντεο με τίτλο έχει ατάκες με λεκτικά… ατοπήματα γνωστών πρωταγωνιστών στις αξεπέραστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

“Τον καιρό που γυρίζονταν οι ταινίες του Φίνου, τα λεκτικά παραπτώματα ήταν πολύ συνηθισμένα ειδικά στην επαρχία. Έτσι, γεννήθηκαν μοναδικές ατάκες, που ερμήνευαν εξαίσια οι μεγάλοι μας ηθοποιοί. Και εννοείται, όσο πιο καλλιεργημένος ήταν ο ηθοποιός, τόσο καλύτερα έπαιζε τον αμόρφωτο…” αναφέρεται στη λεζάντα.

Η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO στις 8 Σεπτεμβρίου του 1965 και αποτελεί ένα από τα πρωταρχικά καθήκοντα του διεθνούς οργανισμού, με βασικό στόχο όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

https://www.facebook.com/watch/?v=364932868543018

Μερικές από τις ατάκες στο επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

“Εγώ κυρία είμαι πολύ εχεμύθεια”

“Τη φιλοξενία την έχουμε πετροπαράδοτη”

“Έχουμε όλα τα ροκφόρ”

“Θέλετε σκρατς; (αντί για σκοτς δηλαδή ουίσκι)”

“Γιατί θνητός; Ζωντανό θα πάρω”

“Ήθελα τους “Άθλιους” του Βίκτωρα του Ουγκού”

“Κάθε αρχή και δύσκολη, δεν πειράζει θα αναλάβω εγώ το προξενείο”

Πηγή: enikos.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds