Δήμος Κηφισιάς

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΞΥΔΟΥΣ

By  | 

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε o Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο ιστορικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ξυδούς στον Δήμο Κηφισιάς. Παραδοσιακά ο Σύλλογος των Κηφισιωτών γιορτάζει το Γενέσιον της Θεοτόκου στο εκκλησάκι, το οποίο αποτελεί βυζαντινό μνημείο της Κηφισιάς και χρονολογείται από το 12ο αιώνα.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού, χθες το βράδυ (7/9), χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Αντιπεριφεριάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Ζαπάντης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Παντελεάκης και Γιώργος Σκορδίλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξιος Μακρής, η πρόεδρος του Συλλόγου Κηφισιωτών Βάσω Τσαλαβούτα, μέλη του Συλλόγου κ.α.

Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των υγειονομικών μέτρων. Σήμερα πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Κηφισιωτών και τρισάγιο υπέρ των ψυχών των Κηφισιωτών για την κάθε μορφής προσφορά τους προς την Κηφισιά και την πατρίδα.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds