Δήμος Κηφισιάς

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΞΥΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ (7-8/9)

By  | 

Ι. Ν. ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΞΥΔΟΥ

(Επί της οδού Τατοϊου, αρ. 14)

Αφιερωμένος στο Γενέσιον της Θεοτόκου

ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ

7 & 8  Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ  2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην εορτάζουσα εκκλησία της «Παναγίας της Ξυδούς» και θα ακολουθήσει αρτοκλασία.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7:00, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και θα ψαλεί τρισάγιο υπέρ των ψυχών των Κηφισιωτών και Κηφισιωτισσών για την κάθε μορφής προσφορά τους προς την Κηφισιά και την πατρίδα μας γενικότερα.

Και φέτος, λόγω των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού  και κατόπιν των οδηγιών της Ι.Μ. Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού δεν θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Βασιλική Τσαλαβούτα-Δούκα                                  Σοφία Οικονομοπούλου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds