Δήμος Κηφισιάς

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ:Ένα πρωτότυπο και λειτουργικό έργο στην Άνω Κηφισιά

By  | 

Κατασκευάστηκε μεταλλική γέφυρα διέλευσης πεζών στο ρέμα Σαπφούς στην περιοχή της Άνω Κηφισιάς με παράλληλη κατασκευή κάτω από την γέφυρα κρεμαστού αγωγού ακαθάρτων.
Ο βασικός λόγος της κατασκευής της γέφυρας είναι για να περάσει αγωγός ακαθάρτων και έτσι να λυθεί το πρόβλημα έλλειψης αποχέτευσης ενός τμήματος της περιοχής Άνω Κηφισιάς, που περικλείεται από τις οδούς Δωδεκάνησου, Αρκαδίου και Αγ.Νεκταρίου, και 25ης Μαρτίου. Ακολούθως, ο αγωγός θα συνδεθεί με το υπάρχον ενεργό δίκτυο αποχέτευσης.

Μπορείτε να δείτε το video:https://www.facebook.com/kifissia.gr/videos/372312097099327/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds