ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ

By  | 

Θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο στις γειτονιές της πόλης:

Της μουσικής …τα νήματα

από το Θέατρο Μαριονέτας «Ανταμαπανταχού» στο Πάρκο Συνοικισμού

Η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη

και τους ανθρώπους της

Με τη διάθεση να δημιουργηθούν γωνιές συμμετοχής στην τέχνη και τον πολιτισμό σε όλη την πόλη, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης «στέλνει» στις γειτονιές παραστάσεις θεάτρου σκιών και κουκλοθεάτρου.

Ήδη το κοινό, τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, υποδέχτηκε θερμά τον Καραγκιόζη σε πάρκα και πλατείες της πόλης ενώ την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Πάρκο Συνοικισμού την παράσταση κουκλοθεάτρουΤης μουσικής …τα νήματα από το Θέατρο Μαριονέτας «Ανταμαπανταχού».

Ώρα έναρξης 8.30μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος με την προσέλευση στον χώρο

Αντί εισιτηρίου στις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds