Δήμος Κηφισιάς

Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Η ΟΕΔΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας καθ όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2021. Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουλίου η ΟΕΔΔ έλαβε δωρεά 16 ασυρμάτων, τα οποία βοήθησαν σημαντικά στην αποτελεσματικότητα των πυροσβεστικών επιχειρήσεών που συμμετείχε η ομάδα. Επιπλέον, στα μέσα Ιουλίου ο Δήμος αγόρασε και τοποθέτησε ελαστικά αξίας 3,500 ευρώ για το κύριο όχημά μας ώστε να εγγυηθεί η ασφάλεια των πληρωμάτων κατά την επέμβαση σε περιστατικά άμεσης βοήθειας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ένα από τα 4 οχήματα με τα οποία επιχειρεί η Ο.Ε.Δ.Δ., μας παρέχεται και συντηρείται αποκλειστικά από τον Δήμο Κηφισιάς. Τέλος, στις φωτιές του Αυγούστου, ο Δήμος έδωσε λύση στο πάγιο πρόβλημα που έχει η ομάδα με την παροχή καυσίμων για τα οχήματά της, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις επιχειρησιακές μας ανάγκες. Ως μέλη της ΟΕΔΔ, σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας στηρίζετε και ελπίζουμε σε μια συνεχόμενη και ανταποδοτική συνεργασία.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds