ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Live Συζήτηση: Η θεσμοθέτηση του Προσωπικού Βοηθού για τα ανάπηρα άτομα στην Ελλάδα

By  | 

Ο θεσμός του Προσωπικού Bοηθού για τα ανάπηρα άτομα έρχεται και στην Ελλάδα! Οι σχετικές νομοθετικές διατάξεις είναι ήδη σε δημόσια διαβούλευση, ενώ για το πιλοτικό πρόγραμμα έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς συζητά το θέμα σε μία live εκπομπή με καλεσμένο τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κύριο Γιώργο Σταμάτη.

Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 18:00 συντονιστείτε μέσα από το Facebook και το YouTube του meallamatia.gr.

Στη συζήτηση παρεμβαίνει η Άγκαθα Καρρά, Δικηγόρος εξειδικευμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα των ανάπηρων ατόμων και επιστημονική συνεργάτιδα του meallamatia.gr, αναφερόμενη στην Ειδική Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για την Αναπηρία (2020) και στις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής συμμετέχετε live με τις ερωτήσεις σας μέσω των social media του meallamatia.gr και παράλληλα μεταφέρουμε όλα τα σχόλια και τις απόψεις σας!

πηγή:meallamatia.gr/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds