ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β. Μ.), του Δήμου Χαλανδρίου.

By  | 

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Χαλανδρίου, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Χαλανδρίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Χαλανδρίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1.8 Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση 25 ΩΡΕΣ

1.11 Συμβουλευτική σταδιοδρομίας 25 ΩΡΕΣ

1.12 Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών 25 ΩΡΕΣ

4.4 Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1) 25 ΩΡΕΣ

4.6 Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25 ΩΡΕΣ

5.1 Διαχείριση εργασιακού άγχους/ Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής 25ΩΡΕΣ

5.2 Αποτελεσματική συνεργασία στον εργασιακό χώρο 25 ΩΡΕΣ

8.1 Σύγχρονη οικογένεια 25 ΩΡΕΣ

8.2 Σύνδεση σχολείου-οικογένειας 25 ΩΡΕΣ

8.4 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή) 25 ΩΡΕΣ

10.31 Βασικά Αγγλικά Α2 50 10.32 Βασικά Γαλλικά Α1 50 ΩΡΕΣ

10.39 Εθελοντισμός και κοινωνική δράση 25 ΩΡΕΣ

10.44 Προληπτική ιατρική για την Τρίτη Ηλικία 10 ΩΡΕΣ

10.72 Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω τη φορολογική μου δήλωση 12 ΩΡΕΣ

Σε περιπτώσεις αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση). Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επισύναψη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Εάν δεν προσκομίσετε την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο η αίτησή σας αυτόματα θα ακυρώνεται, καθώς τα στοιχεία αυτά απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο σύστημα. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (αυστηρά έως 10/09/2021) μπορείτε να απευθυνθείτε: Υπεύθυνη Εκπρόσωπος Δήμου Χαλανδρίου: Γωγώ Ράπτη, τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-68.99.925

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds