Άρθρα

Πανελλαδικές 2021: Στην Ιατρική Πατρών ο Δημήτρης Καρακώστας, που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

By  | 

Ο νεαρός συγκέντρωσε 18.685 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και μπαίνει στην Ιατρική, όπως ονειρευόταν. Ο μαθητής είχε γίνει παράδειγμα το προηγούμενο διάστημα, καθώς παρά την τραγική απώλεια και των δύο γονιών του από κορωνοϊό, συνέχισε το διάβασμα και κατέγραψε εξαιρετικές «επιδόσεις» στις Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καρακώστας ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Επίσης, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον είχε συγχαρεί για την επιτυχία του αλλά και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε. 

Πηγή: Lifo

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds