ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Μήνυμα Δημάρχου προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

By  | 

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στέλνει το εξής μήνυμα προς τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

«Για τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι ευλογία η νέα γενιά που αγωνίζεται, διακρίνεται και προοδεύει. Οι επιτυχίες των νέων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας κάνουν υπερήφανους και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αρχικά στους επιτυχόντες, αλλά και στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εύχομαι στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες καλή σταδιοδρομία. Όσο για τους υποψηφίους, που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στο Τμήμα της προτίμησής τους, θέλω να τους πω ότι θα έχουν άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους τα επόμενα χρόνια, αρκεί να πιστεύουν στις δυνάμεις τους. Εμείς, ως Δήμος θα είμαστε πάντα παρόντες για να παίρνουμε δύναμη από τις επιτυχίες τους και για να τους στηρίζουμε όποτε χρειαστεί.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds