ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νέα απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Άρεως

By  | 

Μετά την άμεση και έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας της Περιφέρειας Αττικής και της Αστυνομίας απετράπη η εκδήλωση πυρκαγιάς

Γ. Πατούλης: «Τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και εγρήγορση για την προστασία του πρασίνου της Αττικής μας»

Νέα απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε σήμερα κατά τις απογευματινές ώρες στο Πεδίον του Άρεως από νεαρό άνδρα ο οποίος επεχείρησε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα.

Άμεση ήταν η επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας της Περιφέρειας Αττικής και της Αστυνομίας και απετράπη η εκδήλωση πυρκαγιάς. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και θλιβερό ότι για άλλη μία φορά επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Ευτυχώς χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση των στελεχών της Περιφέρειας και της Αστυνομίας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω θερμά, δεν εκδηλώθηκε φωτιά.

Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο έχω δώσει εντολή σε όλα τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας να είναι σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να προλαμβάνονται έγκαιρα ανάλογα φαινόμενα».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds