ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε δέντρο στο εστιατόριο που δειπνούσαν Πάιατ με Μενέντεζ Η πτώση του δέντρου, τρόμαξε τη συνοδεία και των δύο αμερικανών αξιωματούχων που τέθηκαν σε συναγερμό

By  | 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη διάρκεια του χθεσινού δείπνου στην Αθήνα μεταξύ του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και του Γερουσιαστή και ο προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μπομπ Μενέντεζ.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια του δείπνου σήμανε συναγερμός καθώς έπεσε ένα δέντρο στον περίβολο του εστιατορίου.

Το δέντρο, σύμφωνα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έπεσε γύρω στις 9 το βράδυ σε εστιατόριο πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει, από τύχη, κάποιο τραυματισμό.

Η πτώση του δέντρου, τρόμαξε τη συνοδεία και των δύο αμερικανών αξιωματούχων που τέθηκαν σε συναγερμό φοβούμενοι κάθε ενδεχόμενο, ενώ θορυβήθηκαν επίσης το προσωπικό και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος.

πηγή:www.in.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds